Ресторант GODZILA, на бул. „Княз Борис I“ 66 във Варна, има НОВ, РАЗЛИЧЕН, ИЗНЕНАДВАЩ И ВПЕЧАТЛЯВАЩ ОБЛИК!

С тази преродена GODZILA, най-емблематичното заведение в сърцето на морска Варна, ще ви влюбим в себе си наново.

Published on декември 20, 2018

Приятен, модерен дизайн, който със сигурност успява да създаде и чувство за уют в сърцата. Защото ние от GODZILA вярваме, че удоволствието винаги може да бъде още по-пълно и съвършено. Не спряхме да търсим и открихме нови начини, чрез които да направим нашите клиенти и приятели тотално доволни. Заповядайте в емблематичния ни ресторант и станете тотално доволни и вие!

Разбира се, храната е основната съставка от нашата концепция за щастлив живот. С нея усмихваме сетивата ви вече 20 вкусни години. Именно кулинарните ни пътешествия през годините и идеята за изобилие от приятни емоции, ни вдъхновиха за настоящата вълнуваща промяна. С нея ще допълним апетитните моменти и ще им се насладим по всички възможни начини. Очакват ви любимите ви вкусотии, но и ново, приятно, различно меню. Несъмнено, всичко, което поръчате ще бъде изключително вкусно, поднесено по елегантен начин.

Във време на празненства и постоянни равносметки, хуабво е да знаем, че макар и да се променяме, някои неща си остават винаги същите като - любовта към вкусната храна, добрите приятели, неугасващото желание да сме по-добри в това, което правим... А като се обърнем назад във времето се оказва, че помним само хубавите моменти!

С новата GODZILA встъпваме с благодарност и вяра в следващите 20 години, които ни очакват и за които знаем, че ще бъдат зашеметяващи! Нали?!

ОЧАКВАМЕ С ВЪЛНЕНИЕ И УСМИВКА СРЕЩАТА СИ С ВАС!

#НОВОБЛИК
#НОВО20

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined