Търсене:

Меню Варна

Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък
Вегетариански / Веган С рибни продукти С месни продукти
Безмесни С рибни продукти С месни продукти
Темаки суши Урамаки Футомаки Спешъл Футомаки Хосомаки Нигири суши Оши суши Гункан маки Сашими Суши сетове Саке Добавки
Десерти Торти от кафе-сладкарница ENDORFINO Цели торти от кафе-сладкарница ENDORFINO
СОЛЕНИ КОКТЕЙЛНИ ХАПКИ/Поръчка 1-2 дни предварително СЛАДКИ КОКТЕЙЛНИ ХАПКИ/Поръчка 1-2 дни предварително ДРЕБНИ СЛАДКИ И СОЛЕНКИ/Поръчка 1-2 дни предварително ☺ДЕТСКИ ЗАБАВНИ САНДВИЧИ☺/Поръчка 1-2 дни предварително
Бели Червени Розе
сметка до момента:
храни и напитки
0 лв.
кутии
0 лв.
доставка
0 лв.

общо точки
0  
сума
0.00 лв.
преглед и поръчка
плати с:

Точки към момента:
0
условия
ПРОГРАМА ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ "ГОДЗИЛА ОНЛАЙН КЛУБ"
Logo


КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРОГРАМАТА "ГОДЗИЛА ОНЛАЙН КЛУБ"?

Това е програма за лоялност. Ако сте един от редовните онлайн клиенти на ГОДЗИЛА, имате възможност да печелите допълнително от своята активност. Всеки път, когато поръчвате от нас чрез сайта www.godzila.bg, Вие натрупвате бонус-точки. Правейки онлайн поръчки, във Вашия акаунт ще се събират сумите от тях. При всяка отделна поръчка на всеки 5.00 лв. се дава по 1 /една/ бонус-точка. Една бонус-точка е равна на 0.25 лв. С други думи казано това са 5% намаление на всеки 5 (пет) лева. Страхотно, нали?!?

Примери:Сметка от 4.90 лв. = 0 бонус-точки = 0.00 лв.
 Сметка от 5.00 лв. = 1 бонус-точка = 0.25 лв.
 Сметка от 9.60 лв. = 1 бонус-точка = 0.25 лв.
 Сметка от 10.00 лв. = 2 бонус-точки = 0.50 лв.

Когато достигнете 26 бр. бонус-точки, тогава Вие ще може да се възползвате от сумите, събрани за всяка една от тях. Според правилата на програмата, колкото по-голяма е всяка отделна сметка от дадена поръчка, която сте направили в сайта, толкова повече събрани бонус-точки ще имате, което пък от своя страна ще Ви донесе и повече пари. Тези пари Вие ще получите от нас във вид на ваучер на дадената стойност след приключване на всеки месец. Имайте предвид, че в началото на всеки месец, точките събрани до момента се анулират, т.е. събирането на точки е месец за месец.

КАК ЩЕ РАЗБЕРА КОЛКО БОНУС-ТОЧКИ ИМАМ ДО МОМЕНТА?

Всеки път, когато влизате в нашия сайт и правите поръчки, в горния десен ъгъл ще има изписано колко бонус-точки сте събрали към момента. В мига в който достигнете минималния брой от 26 бонус- точки, ще бъдете уведомени от нас с електронно съобщение. НО ТОВА НЕ Е КРАЯ НА СЪБИРАНЕ НА БОНУС-ТОЧКИ! Хубаво за Вас, ще е от този момент нататък, те да се увеличават. Увеличението им зависи от Вашата активност при поръчването. Колкото по-често поръчвате от нас, толкова по-скоро ще се натрупат Вашите бонус-точки.

КОГА ЩЕ ПОЛУЧА ВАУЧЕР СЪС СУМАТА, КОЯТО СА МИ ДОНЕСЛИ БОНУС-ТОЧКИТЕ?

В края на всеки месец става ясно какъв оборот сте направили, поръчвайки от нас онлайн. Тогава, ако сте натрупали минималния брой бонус-точки или повече, ние ще Ви изпратим по електронната поща ВАУЧЕР. В него ще бъде описано подробно за каква точно сума сте поръчвали през месеца, колко общо бонус-точки Ви е донесло това и в крайна сметка на каква стойност е спечеления от Вас ваучер.

КОГА И КАК МОГА ДА ИЗПОЛЗВАМ СВОЯ ВАУЧЕР?

Спечеления ваучер ще можете да използвате, когато Вие решите, но това задължително трябва да стане до края на СЛЕДВАЩИЯ МЕСЕЦ. След този период ваучера става невалиден. С ваучера може да плащате сметка, която сте направили, поръчвайки от нас онлайн. Ако тя е на по-голяма стойност ще е нужно да доплатите в брой или с карта оставащата сума, но ако е на по-малка стойност имайте предвид, че НЕ ВРЪЩАМЕ РЕСТО ОТ СУМАТА НА ВАУЧЕРА.

При плащане с ваучер, задължително е нужно да упоменете това, като преди финализиране на поръчката попълните кода на ваучера си. Поръчки, в които не е упоменато, че ще бъдат платени с ваучер от точковата система на ГОДЗИЛА, трябва да бъдат платени по стандартния начин – чрез плащане в брой или чрез карта. ВАУЧЕРЪТ СЕ ИЗПОЛЗВА ЕДНОКРАТНО В РАМКИТЕ НА ЕДНА ПОРЪЧКА. Не може да се използва за плащане на две или повече поръчки.

Ваучерът е валиден единствено за поръчки чрез услугата на ГОДЗИЛА «Доставки до дома, работното място и хотелската стая» в гр. Варна, А НЕ ЗА КОНСУМАЦИЯ В ОБЕКТИТЕ!

Ваучери се приемат единствено при поръчки от сайта www.godzila.bg! Не се приемат ваучери при поръчки от СТАЦИОНАРЕН ТЕЛЕФОН или GSM!!!

НЕЩО ВАЖНО ЗА ВАС: При поръчка, която ще плащате с ваучер, Вие ОТНОВО ТРУПАТЕ бонус-точки от нея.
Когато Куриера достави Вашата поръчка на посочения адрес и Вие ще плащате с ваучер е необходимо ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СТЕ ГО ПРИНТИРАЛИ ПРЕДВАРИТЕЛНО /от Вашата ел. поща/, за да можете да му го предоставите. Ако нямате ваучера на хартиен носител, за съжаление няма да може да се осъществи с него покупката. Пред нашия служител сте длъжни да напишете собственоръчно трите си имена и да поставите своя подпис.

ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ ВСЕКИ ВАУЧЕР ИМА УНИКАЛЕН КОД И ВАЛИДНОСТ, ТАКА, ЧЕ Е НУЖНО ДА СТЕ СТРИКТНИ И ЛОЯЛНИ!
При доказан опит за злоупотреба ресторант ГОДЗИЛА ще потърси отговорност на нарушителите от съответните органи.
  • Ваучерът е личен и не може да бъде преотстъпван, както и не може да бъде заменян срещу пари!
  • Ресторант ГОДЗИЛА не приема ваучери с изтекла валидност и не компенсира за неизползването им.
  • Ресторант ГОДЗИЛА не носи отговорност ако посочения от Вас e-mail адрес, на който е изпратен ваучера, вече не е актуален!
  • Ресторант ГОДЗИЛА си запазва правото да променя условията в програмата за лоялни клиенти "ГОДЗИЛА ОНЛАЙН КЛУБ".
  • Ресторант ГОДЗИЛА не носи отговорност за евентуални спекулации с Вашия ваучер и има неотменимо право да прекрати програмата «ГОДЗИЛА ОНЛАЙН КЛУБ» в случай, че констатира злоупотреби и други проблеми.

ЩЕ СЕ РАДВАМЕ ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ ОЩЕ СЕГА В ПРОГРАМАТА ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ "ГОДЗИЛА ОНЛАЙН КЛУБ"! ПРИЯТНО ХАПВАНЕ И СЪБИРАНЕ НА БОНУС-ТОЧКИ!