Идеи за романтична вечеря в ресторанти GODZILA

Едно от нещата, които поддържат любовта между двама души са изненадите без повод. Запазете маса в „Годзила“ и поканете половинката си на романтична вечеря, защото имате да ѝ кажете нещо важно. Какво е то ли? Че сте все така влюбени. Или че сте щастливи да имате до себе си най-грижовното, мило и красиво същество на земята. Да не би това да е малък повод?

Published on юли 5, 2017

Едно от нещата, които поддържат любовта между двама души са изненадите без повод. Запазете маса в „GODZILA“ и поканете половинката си на романтична вечеря, защото имате да ѝ кажете нещо важно. Какво е то ли? Че сте все така влюбени. Или че сте щастливи да имате до себе си най-грижовното, мило и красиво същество на земята. Да не би това да е малък повод?

Може да се подготвите и със специално романтично меню. Ние ви подсказваме три възможни варианта.

  • Спагети или лазаня и тирамису за десерт

Любов, радост от малките неща, вкусна храна, сладък живот – Италия и италианската кухня се свързват именно с това. Ето защо италианските ястия са подходящи за романтична вечеря. Тортелини със сметана и шунка, спагети „Попай“ или лазаня „Традиционе“ -
предложете на половинката си да избира между тези вкусотии. Не си поръчвайте същото. По-забавно и интересно е да пробвате две различни блюда.

  • Скариди по тайландски и десерт „Амор“

Ако сте почитатели на по-езкотичните вкусове и морските дарове, заложете на скаридите. Така вечерята ще е наистина специална. А и скаридите са известен афродизиак, който действа и на мъже, и на жени. Те помагат за повишаване на мъжката потентност и на
женското желание.

В „GODZILA“ ги поднасяме с чили сос, който допълнително ще ви разгорещи.

Десертът „Амор“ пък ще ви даде сили и енергия да продължите вечерта в романтичен дух – с разговори и ласки. Той се приготвя от настъргани ябълки и моркови, към които се добавят акациев мед, орехи, сметана и канела. Вкусът му е свеж, сладък, чувствен.

  • Сьомга филе с гриловани зеленчуци и шоколадово суфле

Сьомгата е с божествен вкус. Изпечена на барбекю и поднесена с гриловани зеленчуци тя е леко хапване, което няма да ви успи и ще ви даде сили да продължите вечерта. Знаете, че тази риба е богата на омега-3 мастни киселини. Те са важни за нормалното
синтезиране на тестостерон и за нормалните нива на серотонин. Сьомгата е афродизиак, а хапването ѝ подобрява настроението. Комбинацията от желание и подходящо настроение пък е отлична предпоставка за страхотен секс.

Шоколадовото суфле е десерт точно за романтична вечеря. Известно е, че шоколадът намалява напрежението, повишава настроението и възбужда сексуалното желание.

  • Вино


Поръчайте червено или бяло вино за вечерята – зависи от ястията, които изберете. Една – две чаши ще изтрият всички следи от тежкия ден, ще ви помогнат да си развържете езиците и да си върнете настроението, ако сте го загубили. От виното задръжките падат,
главата се замайва и дребните недоразумения губят значение. Отпускате се и всичко, което ви е важно, е да се чувствате добре.


Представихте ли си една романтична вечер, която започва с вкусно похапване в „GODZILA“ и завършва с прегръдки? Не чакайте повод, поглезете себе си и половинката си още днес.