Рецепта за незабравим летен спомен от GODZILA

Искаме да Ви споделим за последното ни начинание – обновихме изцяло заведението ни на варненската крайбрежна алея.

Published on април 26, 2017

    През далечната 1999 година, GODZILA беше едно малко ресторантче в центъра на Варна, което радваше хората с вкусна храна и добро обслужване.

20 години по-късно, това е успешна верига ресторанти с 5 локации във Варна и София. Moже би си мислите, че това е OЩЕ ЕДНА СКУЧНА СТАТИЯ, разказваща за поредния български бизнес. Всъщност, искаме да Ви споделим за последното ни начинание – обновихме изцяло заведението ни на варненската крайбрежна алея.

undefined

     И нека за малко да ПОИГРАЕМ с въображението Ви,надявайки се да оформим Вашия отговор, на въпроса: „Я опиши - как ти мина лятото с един емблематичен спомен?“

     Ако сте от Бургас, въпроса ще е нещо подобно на „ Абе, лек, я си опиши лятото с един спомен.“ В София ще сте „батенца“ а във Варна „човек“ или „брат“...Както и да е – затворете очи и си представете следното – горещ, летен варненски ден. По едно време огладнявате и се втурвате из крайбрежната алея, за да укротите нечовешката нужда да зарадвате организма си с нещо вкусно и полезно. Понеже човек първо избира с очите, вниманието Ви ще бъде привлечено от просторен ресторант, който комбинира свежи летни цветове. Сядате и веднага решавате да си наградите тялото и сетивата, и поръчвате малинова лимонада, за да утолите жаждата от напиращата на вълни горещина. Виждате вежлива сервитьорка, която с бърза крачка и слънчева усмивка носи лимонадата, с която ще утолите жаждата от напиращата на вълни горещина. Всичко е супер, но за какво сте били път до Варна, ако не за да опитате нашите салати, барбекю, суши или морски дарове, приготвени по балканско-европейска рецепта? След дълго колебание между нашата салата с кедрови ядки, миди на GODZILA или мариновано свинско месце, решавате да поръчате всичко, защото „ Абе, каквото остане, ще си го взема за вкъщи :D “. 

undefined

    Вече сте хапнали, минало е почти час, когато вдигате очи и виждате морето с неговия безкраен, син кръгозор. Казвате си „Трябваше да се разходя преди да хапна, за да се насладя на хубавото варненско море! . Това е напълно излишно, защото седите на верендата на втория ни етаж – със сигурност, най-красивото място на цялата крайбрежна алея, от където можете да наблюдавате изгрева, залеза, фара и вълните. И това не може да Ви го отнеме никой – дори Доналд Тръмп! Завършвате цялото това преживяване с домашното ни тирамису, просто защото животът е сладък и си тръгвате, за да преследвате още незабравими спомени като този, който току що нарисувахме във въображението Ви.

 

    P.S. Това не беше само игра със съзнанието Ви, а и емоцията с която нашите клиенти излизат от заведенията ни. Нека цяло лято изпитваме заедно GODZILA чувството в нашия реновиран ресторант, за да създадем още един ваш спомен от лято 2017.